misssixy

Direktlänk till inlägg 5 november 2014

SEX ABC del 2

Av Miss Sixy - 5 november 2014 22:36

Varsågoda, bokstäverna C-F!

C

Celibat. Sexuell avhållsamhet.

Cervix. Latinskt namn på livmoderhalsen (cervix uteri).

Cisperson. Person vars könsidentitet överensstämmer med normerna för det kön som registrerades vid födseln.

Cunnilingus. Oral stimulering (se oralsex) av kvinnans könsorgan.

Cowpers körtlar. Körtlar placerade i övre delen av mannens urinrör. Producerar vid upphetsning ett sekret som har en glidmedelfunktion.

Cybersex. Att via internet kommunicera sexuellt med andra personer.

D

Dildo. Sexleksak/hjälpmedel som liknas vid en penis, penisattrapp.

Dragking. Person, ofta kvinna, som använder maskulina könsuttryck (kläder, kroppsspråk, accessoarer med mera), till exempel för uppträdande eller som en politisk strategi.

Dragqueen. Person, ofta man, som använder feminina könsuttryck (kläder, kroppsspråk, accessoarer med mera), till exempel för uppträdande eller som en politisk strategi.

Dyspareuni. Smärtor hos kvinnan vid samlag.

E

Ejakulation. Se utlösning.

Endometrios. Vävnad som liknar livmoderslemhinnan bildar sammanväxningar och cystor utanför livmodern. Symtomen är bland annat mycket svår mensvärk, smärta vid penetrerande sex och ibland smärta vid toalettbesök.

Erektil dysfunktion. Se impotens.

Erektion. Ett annat ord för stånd, det vill säga när svällkroppar i penis, klitoris och blygdläppar blodfylls och styvnar.

Erogena zoner. Områden på kroppen som spontant är känsliga för sexuell stimulering.

Erotik. Litteratur, konst eller annan media i syfte att väcka sexuell lust.

Exhibitionism. En vilja eller ha ett behov av att visa upp sig inför andra människor. Det måste inte ha, men har ofta, en sexuell innebörd för personen.

F

Fellatio. Oral stimulering (se oralsex) av mannens könsorgan.

Femidom. Ett kondomliknande preventivmedel som används av den som blir penetrerad.

Fetisch. Uttryck som vanligen används om sexuell åtrå riktad mot till exempel ett föremål, ett material eller en kroppsdel.

Fisting. En sexuell akt. Att föra in hela handen i slida eller anus.

Fitta. Namn på det kvinnliga könsorganet.

Flata. Homosexuell kvinna (se homosexuell).

Fleshlight. Sexleksak för stimulering av penis. Se även lösvagina.

Flatlöss. Överförs via nära kroppskontakt. Är inte en könssjukdom. Kontakta närmaste vårdcentral eller liknande om du tror att du har flatlöss.

Flytning. Är normalt genomskinligt eller vitaktigt slem från livmoderhalsen som luktar lite syrligt och kan bli gulaktigt när det torkat. Om flytningarna blir besvärande eller det börjar svida, kontakta din gynekolog.

Flensost. Ett sekret som avsöndras av talgkörtlar innanför förhuden. Kallas även smegma.

Frenulum. Ett slemhinneveck mellan undersidan av ollonet och förhuden, även kallat strängen.

FTM. "Female to Male" = "kvinna till man". Ett vanligt sätt att beskriva en persons ursprungliga könstillhörighet i relation till den som personen känner sig som/uttrycker.

Förhud. Omkring ollonet på penis och ovanför klitorisollonet sitter förhuden. En del har mer förhud, andra mindre. En del män är omskurna vilket innebär att en bit av förhuden är bortskuren så att en större del av ollonet syns.

Förhudsförträngning. Förhuden går inte att dra tillbaka över ollonet. Vid problem kontakta en läkare.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Miss Sixy - 5 november 2014 22:29

Hahahah omg jag måste bara berätta innan jag går och lägger mig.   Ni vet känslan när man har ätit något som gör en extremt gasig? Inte? Nähä okej det är väl bara jag dårå... Nej men jag var riktigt gasig en kväll, och äckligt bekväm om jag ärl...

Av Miss Sixy - 5 november 2014 22:11

Har ni någonsin tänkt på hur det skulle kännas att ha sex sådär som det kan verka kännas på en riktigt snuskig porrfilm? Ni vet den där lite mer hårda formen av sex där killen (eller tjejen) trycker ner sin partner hårt emot en sängkant samtidigt som...

Av Miss Sixy - 28 september 2014 12:19


    Det finns så många ord. Och alla ord börjar på en bokstav.   Vi börjar med dessa två bokstäver, och fortsätter under bloggandets gång. Varsågooda, här har vi bokstäverna A och B.   A Abort. Borttagning av foster vid oönskad graviditet. ...

Av Miss Sixy - 26 september 2014 15:29

    Jag hade gett upp hoppet med killar! Jag var för töntig för dem i skolan! Och det var jag också! Jag älskade skolan. Älskade att få läxor, så man hade något att göra när man kom hem en sen eftermiddag. Jag heter Natalie förresten och är arto...

Av Miss Sixy - 26 september 2014 15:02

  Okej, nu är det risk för att det blir lite personligt här, men jag tänkte berätta om mina top fyra katastrofalaste dejterna jag varit med om. Så håll i hatten. för nu kör vi!   KILLE NUMMER 4.   Kille nummer 3 var en riktig tråkhög. ...

Presentation


Miss Sixy är, tillbaka för att stanna. Med nytt mjöl i påsen och en breda syn på livet kommer hon att bjuda på allt Du kunnat önska, så att inte ta vara på denna gåva vore allt annat än smart, det vet ni!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2014
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

blogglista.se
Reggad på Commo.se
Bloggar om lust och sex

Ovido - Quiz & Flashcards